Spearhead biedt een serie robuuste rotary maaiers in werkbreedtes van 1.60 tot 12.10 meter. Alle modellen hebben een directe aandrijving met zware, zuigende messen en laten een perfect snijbeeld achter met een zeer goede verdeling. Door hun robuuste constructie kunnen de maaiers elke opdracht aan.

Effectief groenbeheer

Spearhead machines zijn ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van o.a. loonbedrijven, aannemers en landbouwers die effectief stoppelmanagement en groenbeheer willen doorvoeren in hun bedrijfsvoering.

Optimaal inzetbaar

De Stubble Master-serie omvat de modellen 500, 730 en 910 en biedt een optimaal stoppelmanagement en bestrijding van de Europese maisboorder. De vertrouwde Multicut-serie werd geüpdatet en is verkrijgbaar met een werkbreedte van 4.70 meter, 6.30 meter en 8.20 meter. Met deze reeks varianten en werkbreedtes kan aan vele vereisten in de landbouw, bij aannemers, in het leger, op luchthavens of in de gemeentelijke sector worden voldaan.

Hoge prestaties

De focus ligt op de gebruiker. De hoge prestaties en uitstekende arbeidskwaliteit van het gepatenteerde Spearhead STARCUT maaisysteem bieden de oplossing voor elke uitdaging in stoppelmanagement. Samen met de eenvoudige inzetbaarheid van de machine worden hoge oppervlakte-prestaties en een ideaal werkresultaat bij bijzonder lage kosten per hectare gerealiseerd.

ONZE MERKEN

WILT U MEER WETEN?


    of vraag een demo aan

    Wij organiseren met veel plezier een kennismaking

    zodat u de machine zelf kunt ervaren.

    Zoeken

    Geef uw zoekterm in en druk op enter