Dabekausen biedt een breed assortiment aanbouwwerktuigen onder het eigen label “Power”. De hydraulische aanbouwwerktuigen zijn geschikt voor het snoeien van hagen, het maaien in de buurt van hekken en vangrails en het reinigen van greppels. De werktuigen zijn daarbij speciaal aangepast aan de wensen van de klant. Ze zijn geschikt voor vele doeleinden en passen op diverse machines. De aanbouw is probleemloos mogelijk op een armmaaier, voorlader, telescopische lader en graafmachine.

Armmaaier

Aanbouw maai-unit voor het in één werkgang maaien en verkleinen van gras en snoeien van hagen en plantsoenen. De unit heeft een werkbreedte van 1.25 meter en is uitgevoerd met 4 messen met een snoeicapaciteit tot 25 mm Ø. Het grote voordeel is dat het opruimen van gesnoeid materiaal niet meer nodig is!

FKG Frontlader apparaatkoppeling

Het FKG koppeldeel en FTS koppeldeel zijn geschikt voor frontaanbouw of voor aanbouw aan een telescooplader. Aanbouwwerktuigen zoals takkenscharen en cirkelzagen kunnen eenvoudig worden aangekoppeld. De aansturing van het apparaat gebeurt door middel van een elektrische besturing of door de eigen besturing van de werktuigdrager.

METEOR KOPPELDEEL

De Meteor T90C is een koppeldeel voor aanbouw van werktuigen zoals een takkenschaar of cirkelzaag. De aandrijving van het werktuig, de hoekinstelling van de kop en de zijdelingse verschuiving worden hydraulisch bediend via de hydrauliek van de werktuigdrager. De besturing van de Meteor is standaard een kwalitatief hoogwaardige elektrohydraulische besturing.

ONZE MERKEN

WILT U MEER WETEN?


    of vraag een demo aan

    Wij organiseren met veel plezier een kennismaking

    zodat u de machine zelf kunt ervaren.

    Zoeken

    Geef uw zoekterm in en druk op enter