Dabekausen biedt u oplossingen voor professioneel landschapsonderhoud, waarbij maaitechnologie het grootste assortiment betreft. Wij hebben namelijk voor elke maaiklus een passende oplossing. Van maisveld en park tot slootkant en heg.

Mulchen

Binnen ons uitgebreide assortiment professionele maaiers vindt u talloze aanbouwwerktuigen om te mulchen. Het gemaaide materiaal blijft hiermee gehakseld achter op de bodem en verbetert de structuur.

Klepelen

Klepelen is de meest voorkomende manier van professioneel maaien. Het is bedoeld voor de zwaardere maaiwerkzaamheden. Binnen ons uitgebreide assortiment klepelmaaiers vindt u altijd een machine die bij u past.

Maaiarmen

Van lichtgewicht en compacte maaiarmen voor het maaien in krappe ruimtes of heggen tot dijkmaaiers met een dubbele telescopische arm en een bereik van 9 meter. U vindt bij ons de perfecte maaiarm voor uw toepassing.

Remote control

Met onze op afstand bestuurbare maaiers komt u op plaatsen waar anderen niet bij kunnen. Met keuze uit verschillende aanbouwwerktuigen voor snel, slim en efficiënt werken.

ONZE MERKEN

WILT U MEER WETEN?


    of vraag een demo aan

    Wij organiseren met veel plezier een kennismaking

    zodat u de machine zelf kunt ervaren.

    Zoeken

    Geef uw zoekterm in en druk op enter