Samen met onze partners beschikken wij over een decennialange ervaring op het gebied van fabricage, distributie en service van hydraulische heggenscharen, armmaaiers, klepelmaaiers, machines 
voor bodembewerking en een breed scala aan aanbouwwerktuigen. Binnen dit uitgebreide assortiment van verschillende merken vindt u 
altijd een oplossing die bij uw behoefte en uw budget past.

Kwaliteit

McConnel wordt beschouwd als de uitvinder van de armmaaier en behoort in dit specialistische gebied tot één van de marktleiders ter wereld. Continue innovatie en kwaliteit van de hoogwaardige McConnel producten zijn al meer dan 80 jaar het kenmerk van deze Engelse onderneming. Jaarlijks worden er meer dan 2.500 machines gebouwd, die in meer dan 40 landen worden geleverd.

Veelvoud

Het omvangrijke assortiment aan machines van Dabekausen vindt zijn weg in vele gebieden. Het brede scala aan Dabekausen apparaten wordt tegenwoordig in verschillende gebieden gebruikt. Landschapsarchitecten, waterschappen, gemeenten, de agrarische sector en dienstverleners profiteren van de hoge capaciteit, betrouwbaarheid en geavanceerde functies van ons assortiment machines.

Ervaring

Op het gebied van machines voor landbouw en landschapsonderhoud heeft Dabekausen al meer dan 125 jaar ervaring. Dit heeft al veel gebruikers overtuigd om ons te kiezen als betrouwbare partner.

ONZE MERKEN

WILT U MEER WETEN?


    of vraag een demo aan

    Wij organiseren met veel plezier een kennismaking

    zodat u de machine zelf kunt ervaren.