Dabekausen biedt gemeentes, loonwerkers, agrariërs en groot groen-aannemers oplossingen voor efficiënt, duurzaam en professioneel landschapsonderhoud.

Uitgebreid assortiment

Door onze exclusieve partnerschappen met gerenommeerde, wereldwijd opererende Europese fabrikanten hebben wij een compleet assortiment van professionele maaimachines en een uitmuntende service. Naast onze keuze aan professionele armmaaiers, het breedste programma klepelmaaiers op de markt en een serie rotary maaiers met een werkbreedte tot meer dan 12m, helpen wij u met een ruim assortiment werktuigen voor o.a. snoeien, zagen, frezen, bodembewerking, houtbewerking en onderhoud in de grijze ruimte.

Demonstratie helpt beslissen

Wij nemen graag de tijd voor u en begrijpen dat een investering in een kostbare machine niet over één nacht ijs gaat. Daarom benoemen we alle voor- en nadelen van de verschillende machines voor uw toepassing, en kunnen we die ook uitvoerig demonstreren. Zo helpen wij u bij het maken van de juiste keuze.

Onderdelen en service

Het service- en garantiebeleid van Dabekausen verzekert u van de kortst mogelijke stilstand van uw machine, zodat u weer snel aan de slag kunt. Onze eigen werkplaats en grote voorraad onderdelen en slijtdelen staan hiervoor garant. Daarmee kunt u vertrouwen op perfect werkende, kwalitatief hoogstaande machines die langdurig naar uw volle tevredenheid functioneren.

ONZE MERKEN

WILT U MEER WETEN?


    of vraag een demo aan

    Wij organiseren met veel plezier een kennismaking

    zodat u de machine zelf kunt ervaren.

    Zoeken

    Geef uw zoekterm in en druk op enter