Als één van de gerenommeerde Europese merken in ons uitgebreide assortiment, is Agrimaster een opvallende. Het Noord-Italiaanse familiebedrijf produceert al zo’n 40 jaar technisch hoogstaande machines voor landschapsonderhoud.

Innovaties

Door goed te luisteren naar de ervaringen van akkerbouwers en loonwerkers lukt het Agrimaster telkens weer om met hun innovaties voorop te lopen. Hun solide machines, zoals klepelmaaiers, cirkelmaaiers, zijmaaiers en armmaaiers staan garant voor een lange levensduur, bijzonder weinig uitval en een efficiënte gebruikerservaring.

Service in eigen huis

Als exclusieve importeur voor België en Nederland kunnen wij u, zelfs in het maaiseizoen, verzekeren van korte levertijden, een hoge servicegraad en
een uitgebreide onderdelenvoorraad. Door onze jarenlange ervaring met de betrouwbare machines van Agrimaster beloven wij u dat wij u technisch volledig kunnen ondersteunen en ook de onderdelenvoorziening tot in de puntjes geregeld hebben.

Uitgebreid assortiment

Naast Agrimaster voeren wij ook de merken Humus en onze in eigen huis ontwikkelde lijn Maxer machines. Hiermee vindt u bij Dabekausen het grootste assortiment klepelmaaiers. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

ONZE MERKEN

WILT U MEER WETEN?


    of vraag een demo aan

    Wij organiseren met veel plezier een kennismaking

    zodat u de machine zelf kunt ervaren.

    Zoeken

    Geef uw zoekterm in en druk op enter