Met de op afstand bestuurbare ROBOCUT-maaiers van McConnel komt u op plaatsen waar anderen niet bij kunnen. Snel, slim en efficiënt.

Robocut serie

Van lichtgewicht en compacte machines perfect voor het maaien in krappe ruimtes tot gespecialiseerde dijkmaaiers met een dubbele telescopische arm en een bereik van 9 meter. Elke serie is speciaal gemaakt voor verschillende vereisten. Wilt u uw eigen bedrijf onderhouden of bent u professionele dienstverlener? Dabekausen heeft de perfecte machine voor u. Met 11 series, een keuze uit meer dan 36 verschillende modellen per serie en nog eens tientallen opties per model kan McConnel een machine op maat maken. Zo voldoet de machine aan de specificaties die u nodig heeft. 

Intuitief en veilig

Met de intuïtieve besturing, een veilig werkbereik tot wel 150 meter en de uitmuntende stabiliteit werkt u veel sneller, terwijl het resultaat perfect is. Als voorloper op de markt is de ROBOCUT-serie van McConnel namelijk gebaseerd op een bewezen concept. Hierop werd voortgebouwd met visie, innovatie en de meest geavanceerde technologie.

Voor de zwaarste omstandigheden

Deze tweede generatie ROBOCUT-machines bestaat uit bi-directionele gazonmaaiers en krachtige klepelmaaiers waarmee u de zwaarste omstandigheden aankunt. De GPS-zelfsturing op de klepelmaaiers zorgt voor een nauwkeurigheid tot 2,5 cm op een afstand van maximaal 150 meter. Daarnaast voorkomt deze functie overlappingen, waardoor de productiviteit en efficiëntie met de ROBOCUT onderscheidend zijn.

ONZE MERKEN

WILT U MEER WETEN?


    of vraag een demo aan

    Wij organiseren met veel plezier een kennismaking

    zodat u de machine zelf kunt ervaren.

    Zoeken

    Geef uw zoekterm in en druk op enter