McConnel was het eerste bedrijf ter wereld dat een op een tractor gemonteerde heggenschaar lanceerde en heeft gedurende zijn 85-jarige geschiedenis het voortouw genomen op het gebied van innovatie als de eerste die parallelle armgeometrie, hi-reach armgeometrie en VFR systeem aanbiedt.

McCONNEL; de uitvinder van de armmaaier

McConnel wordt beschouwd als de uitvinder van de armmaaier en behoort in dit specialistische gebied tot één van de marktleiders ter wereld. Continue innovatie en kwaliteit van de hoogwaardige McConnel producten zijn al meer dan 80 jaar het kenmerk van deze Engelse onderneming. Jaarlijks worden er meer dan 2.500 machines gebouwd, die in meer dan 40 landen worden geleverd.

Fabriek

McConnel Powerarmen worden met precisie ontworpen in de productiefaciliteit van het bedrijf in Ludlow, Shropshire, waar de machines worden ontworpen, gebouwd en getest.

De overgrote meerderheid van de componenten wordt in eigen huis gemaakt en elke machine wordt onderworpen aan een streng testprogramma voordat ze aan klanten wordt vrijgegeven.

assortiment
McConnel

McConnel Assortiment

nieuw van
McConnel

McConnel Robocut T500

ROBOCUT T500 RONDT DE MODELSERIE AF.

ONZE MERKEN

WILT U MEER WETEN?


    of vraag een demo aan

    Wij organiseren met veel plezier een kennismaking

    zodat u de machine zelf kunt ervaren.