McConnel is ’s werelds leidende fabrikant van Armmaaiers. Sinds de uitvinding van ’s werelds eerste op een trekker te monteren heggenschaar in 1948 heeft McConnel een pioniersrol vervuld op het gebied van innovatie, kwaliteit en prestaties. McConnel zet nog steeds nieuwe maatstaven voor het ontwerp van Maaiarmen – en heeft wereldwijd erkenning gekregen met meer dan 40 belangrijke nationale en internationale engineering awards.

Met een trots erfgoed en acht decennia specialistische ervaring kan geen enkel ander bedrijf tippen aan de expertise van McConnel op het gebied van Power Arm-ontwerp, haar uitgebreide productassortiment of de duizenden aanpassingsmogelijkheden die zij biedt aan diegenen die machines willen maken volgens een precieze persoonlijke specificatie.

McConnel werkt voortdurend aan de verbetering van haar Maaiarmen, hulpstukken en accessoires – het verbeteren en uitbreiden van haar assortiment met innovatieve ontwerpen, speciaal gebouwde componenten, en state-of-the-art engineering technologie.

HET GROOTSTE ASSORTIMENT

Ons uitgebreide assortiment maaiarmen van McConnel varieert van compacte, lichtgewicht machines voor het maaien in krappe ruimtes tot gespecialiseerde dijkmaaiers met een dubbele telescopische arm en een bereik van 9 meter. Elke serie armmaaiers is speciaal ontworpen voor bepaalde toepassingen. Wilt u uw eigen bedrijf onderhouden of bent u een professionele dienstverlener? Dabekausen heeft de perfecte machine voor u. Met een keuze uit 11 series, meer dan 36 verschillende modellen per serie en nog eens tientallen opties per model stellen wij met het McConnel-assortiment een machine voor u op maat samen. Precies passend bij uw behoeften.

Compacte maaiarmen

De compacte maaiarmen van McConnel zijn robuust en betrouwbaar. Met hun prestaties en degelijkheid hebben zij zich al decennialang bewezen. De compacte maaiarmen zijn eenvoudig van ontwerp en ideaal voor gespecialiseerde aannemers, lokale overheden en kleinschalige landbouwers die op zoek zijn naar een rendabele machine.

Middelzware maaiarmen

Het werkgebied van de middelzware armmaaiers ligt naast cabine van de tractor. Hierdoor heeft de bestuurder meer zicht op het werk, waardoor precisie, veiligheid en comfort worden verhoogd. De middelzware armmaaiers zijn geschikt voor tractoren met een vermogen vanaf 37 kW (50 pk), een driepuntsaanbouw Kat. II en een minimaal tractorgewicht van 2500 kg. De aandrijving geschiedt d.m.v. een 540 tpm aftakas.

Zware maaiarmen

De wereldberoemde telescopische maaiarmen van McConnel leveren het allerbeste op het gebied van flexibiliteit en precisie. Hierdoor kan de bestuurder de maaikop op elk gewenste punt positioneren. Van vlak naast de cabine tot breed achter het tractorwiel. Deze telescopische armmaaiers zijn de beste keuze voor de professionele aannemer en het zware werk.

ONZE MERKEN

WILT U MEER WETEN?


    of vraag een demo aan

    Wij organiseren met veel plezier een kennismaking

    zodat u de machine zelf kunt ervaren.

    Zoeken

    Geef uw zoekterm in en druk op enter