Verschillende machines van zowel McConnel als Agrimaster zijn nu bij ons direct uit voorraad leverbaar.

McConnel, één van de marktleiders ter wereld voor armmaaiers

De innovatie en kwaliteit van de hoogwaardige McConnel producten zijn al meer dan 80 jaar het kenmerk van deze Engelse onderneming. Dabekausen heeft onder andere compacte armen en de geheel vernieuwde Robocut S300 op voorraad. Deze machines zijn ontworpen om het maaien eenvoudiger en efficiënter te maken, met kenmerken als een krachtige motor, instelbare maaihoogtes en gebruiksvriendelijke bedieningselementen.

Betaalbare kwaliteit met Agrimaster

Naast McConnel biedt Dabekausen ook een uitgebreid assortiment Agrimaster machines. Deze machines zijn de perfecte maaioplossingen gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme voor mechanische innovatie. Verschillende complete reeksen klepelmaaiers en cirkelmaaiers zijn nu direct bij ons uit voorraad leverbaar. Onze Agrimaster machines staan bekend om hun kwaliteitsconstructie en budgetvriendelijke prijs, waardoor ze een uitstekende investering zijn voor onder ander akkerbouwers, bosbouwers en gemeenten.

Onze voorraadmodellen

Of u nu een nieuwe Robocut, klepel- of armmaaier nodig hebt, de voorraadmodellen van McConnel en Agrimaster van Dabekausen zijn de beste keus. Altijd een eerlijke prijs en nu direct uit voorraad leverbaar.

Contact opnemen

Voor de verkoop in Nederland kan je contact op nemen met Jac en voor verkoop in Belgie helpt Tom je graag verder. Beide heren hebben beschikking tot de volledige voorraadlijsten en weten wat de actievoorwaarde zijn.

of heeft u een vraag?

Zoeken

Geef uw zoekterm in en druk op enter