De Spearhead Multicut 480 ProLine en 650 ProLine zijn de nieuwste toevoegingen aan de lijn van landbouwmachines van Spearhead, die bekend staan om hun duurzaamheid, efficiëntie en betrouwbaarheid. Beide modellen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en functies, waardoor ze perfect zijn voor boeren en loonwerkers die op zoek zijn naar een krachtige en betrouwbare maaimachine.

Spearhead Multicut 480 ProLine

De Spearhead Multicut 480 ProLine heeft een werkbreedte van 4,8 meter en is ontworpen voor het maaien van grote oppervlaktes, zoals graslanden en weides. De machine is uitgerust met een uniek drievoudig maaidek dat ervoor zorgt dat het gras gelijkmatig wordt verdeeld en zo een perfect gemaaid gazon achterlaat.

Spearhead Multicut 650 ProLine

De Spearhead Multicut 650 ProLine is ontworpen voor het maaien van nog grotere oppervlaktes en heeft een werkbreedte van 6,28 meter. De machine is uitgerust met dezelfde geavanceerde functies als de 480 ProLine, inclusief het drievoudige maaidek en de geavanceerde maai-eenheden.

Nieuwste technologie en opvallend design

Beide machines zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals een hydraulisch inklapbaar frame en een automatische maaihoogte-instelling. Bovendien zijn ze zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te onderhouden. Beide pro-line uitvoeringen zijn ook herkenbaar aan hun donkergrijs gespoten kleur en gladde bovenkant, dit zorgt er weer voor dat er geen maaisel blijft liggen op het bovendek.

Nu verkrijgbaar

De vernieuwde Spearhead Multicut 480 ProLine en 650 ProLine zijn nu bij ons verkrijgbaar. Benieuwd naar deze machine en de mogelijkheden? Neem dan contact op met Jac.

of heeft u een vraag?

Zoeken

Geef uw zoekterm in en druk op enter