Met de nieuwe Robocut S300e presenteert McConnel een innovatieve, volledig elektrische, op afstand bediende robotmaaier. Voortbouwend op de mogelijkheden van de bewezen Robocut S300, heeft de S300e alle belangrijke technische kenmerken, zoals het werken op hellingen tot 55 graden of het bidirectioneel maaien, die zorgen voor aanzienlijk meer efficiëntie en bodembescherming. Bovendien heeft de nieuwe S300e een nauwkeurig proportionele afstandsbediening met een bereik van 150 meter.

Emissievrij maaien

Dankzij de nieuwe integratie van de elektrische aandrijving biedt de Robocut S300e niet alleen identieke prestatiegegevens en een optimale gewichtsverdeling met een laag zwaartepunt, maar ook absolute vrijheid van uitlaatemissies en een aanzienlijk lager geluidsniveau.

Vanguard accu’s

De Robocut S300e wordt aangedreven door twee geavanceerde Vanguard 48 volt lithiumbatterijen die tot vier uur ononderbroken werken op één lading. Het opladen van de accu's duurt ongeveer acht uur. Voor extra gemak is er een snellaadoptie beschikbaar die de oplaadtijd verkort tot slechts vier uur.

Innovatief mulchmaaidek

De Robocut S300e is ontworpen voor hoge efficiëntie en heeft ook een nieuw roterend mulchdek van 110 centimeter breed dat speciaal is ontwikkeld voor elektrisch gebruik. Uitgerust met twee krachtige motoren die de messen rechtstreeks aandrijven, zorgt dit innovatieve ontwerp voor optimale efficiëntie en uitstekende maaiprestaties.

Gepland begin 2024

De Robocut S300e werd begin juli in Engeland gepresenteerd en kan onmiddellijk bij Dabekausen worden besteld als onderdeel van een marktintroductiecampagne. De levering van de eerste machines is gepland voor begin 2024. Ben jij geïnteresseerd in de McConnel Robocut S300e? Neem dan snel contact op met Jac of Tom.

of heeft u een vraag?