In samenwerking met Duport demonstreert Dabekausen de McConnel PA5555VFR maaiarm aan een vierwielbestuurde Lindner tractor. Dit is de ideale combinatie voor gemeenten, hoveniers of loonwerkers.

McConnel PA5555VFR maaiarm

De McConnel PA5555VFR maaiarm staat bekend om zijn parallel verschuifbare rotor en wendbaarheid. De rotor kan zowel achter als naast de tractor maaien, waardoor de bediener naast zich ziet wat er gebeurt. Deze variabele rotorpositie verhoogt daarmee niet alleen de veiligheid, maar ook het bediencomfort.

Met hun vierwielbesturing en lage gewicht zijn de Oostenrijkse Lintrac-tractors van Lindner uiterst wendbaar en daarmee ideaal voor gemeentelijk onderhoud, hoveniers en loonwerkers. Deze ultieme combinatie van de Lindner tractor en de McConnel maaiarm is binnenkort te zien op de gezamenlijke vakbeurzen AgroTechniek en GroenTechniek Holland. Deze vinden plaats van 14 t/m 17 september 2022 in Biddinghuizen.

Waar vindt u ons?

U vindt Dabekausen bij GroenTechniek Holland op stand 9.23. Duport presenteert zich bij AgroTechniek op stand 4.08.

Kunt u niet aanwezig zijn op deze beurzen, maar wilt u wel graag een demonstratie? Bel dan naar Jac Peeters op 06 122 38 682 of mail via jpeeters@dabekausen.com.

of heeft u een vraag?

Zoeken

Geef uw zoekterm in en druk op enter