Dabekausen zal groots aanwezig zijn op de Demopark beurs 2023 in Eisenach, Duitsland van 18 t/m 20 juni.

Dit is een belangrijk evenement voor de nieuwste technologieën en trends in de landbouw- en groenindustrie en wij kijken ernaar uit om er wederom bij te zijn. Ook introduceren wij daar de nieuwe Robocut T600 met uitschuifbare tracks.

Special guest

Tijdens het evenement zullen wij de nieuwste machines en apparatuur tentoonstellen en demonstreren, waaronder verschillende McConnel armmaaiers, klepelmaaiers, de welbekende Hagenprofi, en nog veel meer.

De McConnel met uitschuifbare Tracks

De krachtige standaard T600 en T800 machines zijn in staat om in moeilijk begaanbaar terrein te maaien en te manoeuvreren. Om aan de wensen van de markt te voldoen introduceert McConnel nu de Robocut T600 met uitschuifbare tracks. Deze machine biedt nóg meer stabiliteit en manoeuvreerbaarheid op steile taluds.

Geavanceerde technologieën

Daarnaast is de T600 voorbereid voor geavanceerde technologieën zoals GPS zelfsturing, waardoor de machine automatisch langs de maairoute kan sturen en nauwkeurige resultaten kan leveren. Dit bespaart tijd en kosten voor gebruikers en vermindert het risico op menselijke fouten en ongelukken.

Snelwissel

Als bijkomende vernieuwing kunnen de T600 en T800 machines uitgerust worden met een mechanisch alsmede een hydraulisch CJEN snelwisselsysteem voor de werktuigen om zo eenvoudig in korte tijd te kunnen wisselen tussen de verschillende werktuigen.

Demopark stand E-543

Als u van plan bent om naar Demopark 2023 te gaan, krijgt u de kans om de nieuwste machines en apparatuur van Dabekausen van dichtbij te bekijken en te testen. Het evenement trekt al jaren duizenden bezoekers uit de groene sector, waaronder aannemers, hoveniers, gemeenten en andere professionals. Wij hopen dat u een geweldige tijd zult hebben en veel interessante innovaties zult ontdekken op het evenement! Natuurlijk zien wij jullie ook graag langskomen op onze stand E-543. Tot dan!

of heeft u een vraag?

Zoeken

Geef uw zoekterm in en druk op enter