De PA4830 VFR met een reikwijdte van 4,8 m is toonaangevend op de markt wat betreft wendbaarheid, precisie en productiviteit en is uitgerust met een innovatieve nieuwe armmaaier van Strenx en Hardox-staal, waardoor hij meer dan vijf procent lichter is met 0,5 m meer reikwijdte in vergelijking met de vertrouwde PA4330.

De geavanceerde nieuwe VFR-technologie van de PA4830 stelt klanten in staat de arm van de giek te bewegen 0,9 m naar voren en 0,9 m naar achteren, het aanbouwdeel op elk punt van het maaigebied te plaatsen, en het werkbereik aanzienlijk te vergroten.

De voordelen van de nieuwe boom zijn onder meer:

  • Beter comfort en zicht voor de bestuurder
  • Grotere nauwkeurigheid bij de bediening
  • Flexibiliteit bij het aanpassen van de stand van de giekarm aan de vereiste bediening of de persoonlijke voorkeursinstelling
  • Hogere werksnelheden bij het werken in krappe ruimtes of bij het ontwijken van obstakels zoals verkeersborden en straatmeubilair.

De PA4830VFR is ontworpen voor landschaps- en tuinonderhoudswerkers, lokale overheden en aannemers en heeft een hydraulisch systeem van 30 pk dat door McConnel zelf met precisie is ontworpen, inclusief de elektro-proportionele regelkleppen.

of heeft u een vraag?