Met de zaaimachines van Weaving Machinery bieden wij u betaalbare kwaliteit voor elk type landbouwbedrijf. Het assortiment zaaimachines bestaat uit zowel aangebouwde als getrokken machines met werkbreedtes variërend van 1,5 tot 8 meter.

Britse kwaliteit

Vanaf de oprichting in 1983 heeft Weaving Machinery altijd als doel gesteld om agrariërs de beste kwaliteit machines tegen betaalbare prijzen te leveren. Dat is iets waar het Engelse familiebedrijf nog steeds aan voldoet.

Agrarische achtergrond

In de ontwerp- en productiefaciliteit van Weaving Machinery hebben veel medewerkers zelf een agrarische achtergrond. Hierdoor begrijpt het bedrijf de behoeften en de eisen die gebruikers aan zaaimachines stellen als de beste. Deze ervaring en visie vindt u terug in functionaliteit en kwaliteit.

Service in eigen huis

Als exclusieve importeur voor Nederland en Duitsland bieden wij een hoge servicegraad en een uitgebreide onderdelenvoorraad voor de zaaimachines van Weaving Machinery. Dus heeft u technische ondersteuning of onderdelen nodig, dan kunt u ook daarmee volledig op ons vertrouwen.

ONZE MERKEN

WILT U MEER WETEN?


    of vraag een demo aan

    Wij organiseren met veel plezier een kennismaking

    zodat u de machine zelf kunt ervaren.

    Zoeken

    Geef uw zoekterm in en druk op enter