Voor wie op zoek is naar een krachtige en efficiënte armmaaier van hoogwaardige kwaliteit, is de McConnel PA5555-60 ongetwijfeld een uitstekende keuze. Dankzij de aanbieding van dit moment kunt u de armmaaier nu aanschaffen voor een bedrag van slechts €29.950,- (exclusief btw en transport).

Specificaties en mogelijkheden van de McConnel PA5555-60

De McConnel PA5555-60 is ontworpen om te werken met tractoren met een vermogen vanaf 49 kW (65 pk) en biedt een maximale horizontale reikwijdte van 5.50 meter. Het hydraulische systeem beschikt over 102 liter per minuut en 210 bar aan druk, wat zorgt voor een krachtige aandrijving van de armmaaier.

Hydraulische aansturing

Daarnaast beschikt de PA5555-60 over een hydraulische obstakelbeveiliging en een hydraulische draaiing van de maaiarm van 100 graden. Dit maakt het mogelijk om op een efficiënte en professionele manier te werken zonder dat de machine beschadigd raakt of onveilige situaties ontstaan.

De klepelrotor Sliding Multicut 1200

De McConnel PA5555-60 wordt geleverd met de klepelrotor Sliding Multicut 1200, die een gewicht heeft van ca. 310 kg. Het is uitgerust met universele klepels die geschikt zijn voor het onderhouden van bermen en het licht bewerken van houtopslag tot 35 mm ø. De looprol heeft een diameter van 140 mm en is voorzien van een set glijsloffen.

Handige extra functies

Met deze machine is het bovendien mogelijk om in het donker te werken dankzij de LED-verlichtingsset. Ook is er een in chassis ingebouwde oliekoeler aanwezig en is het bedieningspaneel voorzien van een mini-motion bediening die elektrisch proportioneel is. Hierdoor is het mogelijk om het werktuig snel en eenvoudig in- en uit te schakelen.

Kies voor de veelzijdige McConnel met deze speciale aanbieding

Kortom, de McConnel PA5555-60 armmaaier met de klepelrotor Sliding Multicut 1200 is een veelzijdig en efficiënt machine waarmee u snel en probleemloos kunt maaien. Kies nu voor de speciale aanbieding van €29.950,- en profiteer van deze hoogwaardige machine met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Neem contact op

Tom & Jac

Verkoop Nederland

Verkoop België

of heeft u een vraag?